Wyświetlanie wszystkich wyników: 48

Pieczywo żytnio-pszenne na naturalnym zakwasie żytnim z dużą ilością ziaren słonecznika

Bułka pszenno-żytnia z ziarnami.

Chleb pszenno-orkiszowy z dodatkiem mąki żytniej typ 1400 tzw. sitek, długo fermentowany.

Delikatna bułka pszennna z mąką z Semoliny i jogurtem naturalnym.

 

Pieczywo pszenne z dodatkiem mąki pełnoziarnistej i ziaren takich jak: słonecznik, proso, siemię lniane i nasiona chia.

 

Pieczywo pszenne  na naturalnym zakwasie pszennym

Okrągła bułka z dodatkiem mąki żytniej, posypana prażonymi pestkami dyni

Delikatna bułka pszenna z serem żołtym i czosnkiem

Bułka pszenno-żytnia z dodatkiem kaszy jaglanej i nasion chia

Bułka na bazie mąki pszennej oraz mąki graham z dodatkiem dużej ilości ziaren żyta i słonecznika

Pszenna bułka z charakterystycznym nacięciem pośrodku

Bułka pszenna w kształcie wrzeciona, z charakterystycznym pęknięciem

Tradycyjna, podłużna bułka pszenna

Bułka pszenna posypana ziarnem maku

Delikatna, aromatyczna bułka pszenna z dodatkiem prawdziwego masła i na naturalnym zakwasie pszennym fermentowanym w piekarni.

Tradycyjna bułka z mąki graham

Pieczywo pszenne w kształcie koła posypane sezamem.

Bułka pszenna w kształcie pierścienia, posypana ziarnem sezamu

Pieczywo żytnie na naturalnym zakwasie żytnim z ziarnami żyta i słonecznika

Pieczywo pszenno-żytnie z orzechami włoskimi

Pieczywo żytnie bez drożdży, z dodatkiem wykiełkowanych ziaren żyta i nasion słonecznika

Pieczywo pszenne na naturalnym zakwasie pszennym

Pieczywo pszenno-żytnie z ziarnami.

Pieczywo żytnio-pszenne, na naturalnym zakwasie żytnim z bardzo chrupiącą skórką.

Pieczywo pszenno-żytnie na naturalnym zakwasie żytnim

Pieczywo pszenne w kształcie kwadratów.

Pieczywo pszenno-orkiszowe o chrupiącej skórce i delikatnym miękiszu.

Pieczywo pszenne na naturalnym zakwasie pszennym z dodatkiem suszonych pomidorów.

Pieczywo żytnio-pszenne, na naturalnym zakwasie żytnim.

Pieczywo pszenno-żytnie, na naturalnym zakwasie żytnim z dodatkiem ziaren słonecznika.

Pieczywo żytnio-pszenne na naturalnym zakwasie żytnim z dodatkiem naturalnego miodu

Pieczywo żytnie na naturalnym zakwasie żytnim bez dodatku drożdży.

Pieczywo pszenno-orkiszowe, z mąki orkiszowej pełnoziarnistej i ciasta poddanego 24-godzinnej fermentacji; wypieczona skórka.

Pieczywo pszenno-żytnie z płatkami owsianymi i ziarnami orkiszu, na naturalnym zakwasie żytnim

Pieczywo 100% orkiszowe, na zakwasie orkiszowym, z dodatkiem wykiełkowanych ziaren orkiszu

Pieczywo żytnie bez drożdży, na naturalnym zakwasie żytnim, z dużą ilością siemienia lnianego.

Pieczywo żytnio-pszenne na naturalnym zakwasie żytnim, z dodatkiem maślanki.

Pieczywo pszenno-żytnie z kaszą jaglaną i nasionami chia, na zakwasie żytnim.

Pieczywo gryczane na naturalnym zakwasie gryczanym z dodatkiem ziaren: dyni, słonecznika i siemienia lnianego.

Pieczywo pszenne na zakwasie pszennym z dodatkiem zielonych oliwek.

Pieczywo pełnoziarniste o wysokiej zawartości błonnika bez mąki i drożdży z dodatkiem orzecha
laskowego oraz moreli i żurawiny suszonej.

Pieczywo pełnoziarniste o wysokiej zawartości błonnika bez mąki i drożdży

Chleb pszenno-orkiszowy z mąki orkiszowej pełnoziarnistej i ciasta poddanego 24-godzinnej fermentacji, charakteryzujący się dobrze wypieczoną i chrupiącą skórką.

Pieczywo żytnie na naturalnym zakwasie z mąki żytniej pełnoziarnistej z dodatkiem ziaren żyta, dyni i słonecznika.

Pieczywo pszenno-żytnie na naturalnym zakwasie żytnim.

Pieczywo żytnio-pszenne na naturalnym zakwasie żytnim, z dodatkiem maślanki, bez drożdży.

Chleb pszenno-żytni na naturalnym zakwasie z dodatkiem jogurtu naturalnego typu greckiego.

Pieczywo pszenne z dużą ilością orzecha włoskiego i daktyli suszonych.