Wyświetlanie wszystkich wyników: 19

Ciasto duńskie z aromatycznym farszem szpinak – feta

Duszone warzywa zawinięte w delikatne ciasto pszenne

Ciekawa bułka a’la kieszonka nadziana smaczną szarpaną wołowiną oraz surówką z białej kapusty

Paluch pszenny zawinięty w formie twista z sosem majonezowo-czosnkowym, plastrem boczku wędzonego i odrobiną żółtego sera

Wegetariańska pizzerinka – czyli przekąska idealna.

Pasztecik z kurczakiem posypany sezamem

Wyrób z ciasta półfrancuskiego, z nadzieniem pieczarkowym

Wyrób z ciasta półfrancuskiego z nadzieniem ze szpinaku, posypany ziołami prowansalskimi

Sałatka z indykiem, makaronem pełnoziarnistym i świeżymi warzywami

Połączenie komosy ryżowej, girllowanych warzyw ze świeżą rukolą i ziarnami słonecznika.

Kanapka firmowa z pastą jajeczną Kanapka firmowa z pastą jajeczną

Kanapka z szynką i serem robiona na miejscu

Kanapka z wołowiną i warzywami

W bułce à la focaccia znajdziecie pieczoną marchewkę, liście szpinaku, świeżego ogórka, koper włoski i kolendrę. 

Bułka rzymianka z plastrami pieczonego kurczaka i warzywami

Kanapka z chleba kaszubskiego z kiełbasą krakowską, serem żółtym i świeżymi warzywami

Kanapka na bazie bułki wiejskiej z aksamitnym domowym humusem i warzywami

Pyszna kanapka z domowym kotletem schabowym umieszczonym w delikatnej bułce żytniej którą posypano ziołami i solą gruboziarnistą.

Bajgiel pszenny z bazyliowym pesto, delikatną mozzarellą i świeżym pomidorem