Mix sałat z mozzarellą, pomidorkami, burakiem, marchewką oraz fasolą Edamame. Smak dopełnia domowy sos pesto.
Kanapka domowa z pastą na bazie serka śmietankowego i łososia.
Ciasto duńskie z aromatycznym farszem szpinak – feta
Ciekawa bułka a’la kieszonka nadziana smaczną szarpaną wołowiną oraz surówką z białej kapusty
Paluch pszenny zawinięty w formie twista z sosem majonezowo-czosnkowym, plastrem boczku wędzonego i odrobiną żółtego sera
Ciasto duńskie z ze świeżym, zapiekanym pomidorem, domowym pesto i kawałkami sera typu feta. Całość przyprószona delikatnie serem długo dojrzewającym – Grana Padano.
Pasztecik z kurczakiem posypany sezamem
Wyrób z ciasta półfrancuskiego, z nadzieniem pieczarkowym
Wyrób z ciasta półfrancuskiego z nadzieniem ze szpinaku, posypany ziołami prowansalskimi
Sałatka z indykiem, makaronem pełnoziarnistym i świeżymi warzywami
Kanapka firmowa z pastą jajeczną przygotowywana na miejscu
Kanapka z szynką i serem robiona na miejscu
W bułce à la focaccia znajdziecie pieczoną marchewkę, liście szpinaku, świeżego ogórka, koper włoski i kolendrę.
Bułka rzymianka z plastrami pieczonego kurczaka i warzywami
Kanapka z chleba kaszubskiego z kiełbasą krakowską, serem żółtym i świeżymi warzywami
Kanapka na bazie bułki wiejskiej z aksamitnym domowym humusem i warzywami
Pyszna kanapka z domowym kotletem schabowym umieszczonym w delikatnej bułce żytniej którą posypano ziołami i solą gruboziarnistą.
Bajgiel pszenny z bazyliowym pesto, delikatną mozzarellą i świeżym pomidorem