Showing all 52 results

Ciasto ucierane na maślance z jabłkami i cynamonową kruszonką MASA NETTO: 650 g ALERGENY: gluten, mleko, jaja SKŁADNIKI: ciasto [mąka pszenna, masło, cukier puder, białko jaja kurzego, maślanka (z mleka), żółtko jaja kurzego, miód piekarniczy, proszek do pieczenia (mąka pszenna, substancja spulchniająca: difosforany, węglany sodu), cukier wanilinowy (cukier, aromat – etylowanilina), sól, skórka z cytryny], […]

Kremowy, delikatny serniczek na kruchym spodzie

Tradycyjny rogal z ciasta półfrancuskiego z czekoladą

Ciasto biszkoptowo-tłuszczowe na maśle, z dużą ilością orzechów włoskich i laskowych

Słodka bułka z ciasta drożdżowego z domowym nadzieniem śliwkowymi i masą serową, posypana orzechową kruszonką

Ciasto z dodatkiem dyni, orzechów włoskich, czekolady i przypraw korzennych

Biszkopt typu brownie oraz biszkopt jasny przełożony prażynkami oraz lekkim kremem truskawkowym na bazie śmietanki kremówki z cząstkami świeżych truskawek

Sernik na bazie skyru – serka typu islandzkiego, na spodzie wieloziarnistym, wykończony malinową żelką. Słodzony tylko i wyłącznie ksylitolem

 

Delikatna beza w kształcie serca, przełożona kremem śmietankowym z lemon curd i udekorowana świeżymi owocami.

Tradycyjny pączek z nadzieniem śliwkowym, oblany lukrem, udekorowany płatkami migdałowymi

Czerwony biszkopt zalany galaretką z malinami i udekorowany delikatnym kremem na bazie śmietanki kremówki i zaparzanych białek jaja kurzego

Upiornie czekoladowy muffin ozdobiony okiem i nagrobkiem

Ciasto marchewkowe przełożone kremem śmietankowym na bazie serka twarogowego posypane orzechami i cynamonem

Tradycyjny rogal z ciasta półfrancuskiego z delikatnym kremem o smaku orzechowym i chrupiącą posypką z płatkami zbóż i ziarnami kakaowca

Kruche rogaliki z nadzieniem na bazie powideł śliwkowych i bakalii.

Miękka bułka z ciasta drożdżowego z budyniem, malinami i chrupiącą kruszonką.

Delikatny biszkopt pistacjowy przełożony chrupiącą prażynką i kremem pistacjowym.

Chrupiące, kruche wegańskie ciasteczka z całymi migdałami. Idealne do kawy lub herbaty.

Ciastko na spodzie typu brownie przełożone nadzieniem z czarnej porzeczki przełożone krem czekoladowo-kawowym oraz delikatnym kremem cappuccino.

Czekoladowy biszkopt przełożony kremem czekoladowym i warstwą karmelowej prażynki.

Biszkopty typu brownie przełożone mleczną prażynką, kremem orzechowym oraz delikatnym kremem waniliowym z orzechami

Kakaowe biszkopty nasączone ponczem na bazie alkoholu i orzecha laskowego, lekko przesmarowane kremem orzechowym i przełożone delikatnym kremem waniliowym. Produkt zawiera alkohol.

Jasny biszkopt przełożony lekkim kremem jagodowym i warstwą nadzienia jagodowego. Dekoracja świeże borówki amerykańskie

Kruche tradycyjne maślane ciasteczka z dodatkiem cukru.

Delikatne, kruche, maślane rogaliki z nadzieniem morelowym, posypane grubym cukrem rafinada

Kruche ciasto wypełnione kremem na bazie budyniu i śmietany kremówki; wierzch udekorowany świeżymi owocami i naturalnym żelem

Ciasto drożdżowe przełożone śliwką, udekorowane lukrem, suszoną żurawiną i śliwką oraz orzechem włoskim

Delikatne, wilgotne ciasto z nadzieniem twarogowym, posypane kruszonką

Delikatne ciasto drożdżowe z nadzieniem makowym, oblane lukrem

Tradycyjne ciasto drożdżowe z dodatkiem rodzynek i kandyzowanej skórki pomarańczowej, posypane kruszonką

Tradycyjna, puszysta babka o smaku czekoladowym udekorowana białą i ciemną czekoladą

Wilgotna babka z dużą ilością świeżego banana, nasion chia i owoców daktyli, udekorowana kajmakiem, suszoną żurawiną, daktylami i płatkami migdałów

Sernik na zimno w kształcie serca, na bazie serka z kawałkami brzoskwini w środku; całość przykryta pokruszoną maliną w galaretce

Sernik na zimno z delikatnym musem mango, na kruchym spodzie kakaowym

Delikatny biszkopt nasączony naparem z naturalnej kawy, przełożony kremem kawowym

Ciasto z jabłkiem prażonym i cynamonem na kruchym spodzie, posypane kruszonką

Sernik na spodzie biszkoptowym z masą serową o smaku waniliowym z dodatkiem galaretki pokrojonej w kostkę; wierzch udekorowany jest świeżą maliną i galaretką

Ciasto francuskie przełożone delikatnym kremem budyniowym, posypane cukrem pudrem

Ciasto na biszkoptach migdałowych przełoże krem kawowym i nasączone kawą i napojem alkoholowym Amaretto

Ciasto kruche wypełnione jagodami i posypane kruszonką

Małe, okrągłe pączki na bazie świeżej maślanki obsypane cukrem

Tradycyjny rogal z ciasta półfrancuskiego z czekoladą

Tradycyjny rogal z ciasta półfrancuskiego 

Tradycyjny pączek z nadzieniem porzeczkowym, oblany lukrem

Słodki paluch drożdżowy posypany ziarnem maku

Ciastko czekoladowe w kształcie wysokiej babeczki z kawałkami belgijskiej czekolady w środku

Duża, ręcznie pleciona chałka posypana kruszonką

Słodka bułka z ciasta drożdżowego z serem twarogowym

Słodka bułka z ciasta drożdżowego, wypełniona masą makową i rodzynkami

Bułka słodka z ciasta drożdżowego z budyniem

Delikatne ciasto drożdżowe z nadzieniem cynamonowo – orzechowym

Słodka bułka z ciasta drożdżowego z jagodami, posypana kruszonką