Delikatna beza w kształcie serca, przełożona kremem śmietankowym z lemon curd i udekorowana świeżymi owocami.
Tradycyjny pączek z nadzieniem śliwkowym, oblany lukrem, udekorowany płatkami migdałowymi
Ciasto marchewkowe przełożone kremem śmietankowym na bazie serka twarogowego posypane orzechami i cynamonem
Tradycyjny rogal z ciasta półfrancuskiego z delikatnym kremem o smaku orzechowym i chrupiącą posypką z płatkami zbóż i ziarnami kakaowca
Delikatne ciasto biszkoptowe w zalewie kokosowej otoczone wiórkami kokosowymi
Miękka bułka z ciasta drożdżowego z budyniem, malinami i chrupiącą kruszonką.
Delikatny biszkopt pistacjowy przełożony chrupiącą prażynką i kremem pistacjowym.
Ciasto francuskie przełożone delikatnym kremem budyniowym z dodatkiem świeżej maliny, posypane cukrem pudrem
Pistacjowe blaty przełożone kremem mango oraz kremem pomarańczowym z dodatkiem chrupiącej prażynki z owocami mango i marakui.
Delikatny biszkopt na rukoli i szpinaku, nasączony ponczem cytrynowym. Przełożony kremem jogurtowym oraz kremem z czarnej porzeczki. Udekorowany bitą śmietaną i świeżymi borówkami.
Ciastko na spodzie typu brownie przełożone nadzieniem z czarnej porzeczki przełożone krem czekoladowo-kawowym oraz delikatnym kremem cappuccino.
Czekoladowy biszkopt przełożony kremem czekoladowym i warstwą karmelowej prażynki.
Biszkopty typu brownie przełożone mleczną prażynką, kremem orzechowym oraz delikatnym kremem waniliowym z orzechami
Kakaowe biszkopty nasączone ponczem na bazie alkoholu i orzecha laskowego, lekko przesmarowane kremem orzechowym i przełożone delikatnym kremem waniliowym. Produkt zawiera alkohol.
Kremowy, wilgotny sernik na jasnym spodzie z dodatkiem orzechów pistacjowych
Jasny biszkopt przełożony lekkim kremem jagodowym i warstwą nadzienia jagodowego. Dekoracja świeże borówki amerykańskie
Brownie i jasny biszkopt przełożone kremem waniliowym z kawałkami świeżych truskawek
Kruche tradycyjne maślane ciasteczka z dodatkiem cukru.
Delikatne, kruche, maślane rogaliki z nadzieniem morelowym, posypane grubym cukrem rafinada
Kruche ciasto wypełnione kremem na bazie budyniu i śmietany kremówki; wierzch udekorowany świeżymi owocami i naturalnym żelem
Ciasto drożdżowe przełożone śliwką, udekorowane lukrem, suszoną żurawiną i śliwką oraz orzechem włoskim
Delikatne, wilgotne ciasto z nadzieniem twarogowym, posypane kruszonką
Delikatne ciasto drożdżowe z nadzieniem makowym, oblane lukrem
Ciasto z dodatkiem dyni, orzechów włoskich, czekolady i przypraw korzennych
Ciasto biszkoptowo-tłuszczowe na maśle, z dużą ilością orzechów włoskich i laskowych
Tradycyjne ciasto drożdżowe z dodatkiem rodzynek i kandyzowanej skórki pomarańczowej, posypane kruszonką
Tradycyjna, puszysta babka z ciasta piaskowego, posypana cukrem pudrem
Tradycyjna, puszysta babka o smaku czekoladowym udekorowana białą i ciemną czekoladą
Domowy sernik z białą polewą, udekorowany świeżymi owocami.
Sernik na zimno w kształcie serca, na bazie serka z kawałkami brzoskwini w środku; całość przykryta pokruszoną maliną w galaretce
Sernik na zimno z delikatnym musem mango, na kruchym spodzie kakaowym
Delikatny biszkopt nasączony naparem z naturalnej kawy, przełożony kremem kawowym
Uprażone polskie jabłka na spodzie biszkoptowo-tłuszczowym, posypane kruszonką i cukrem pudrem
Sernik na spodzie biszkoptowym z masą serową o smaku waniliowym z dodatkiem galaretki pokrojonej w kostkę; wierzch udekorowany jest świeżą maliną i galaretką
Tradycyjna masa serowa na spodzie biszkoptowo-tłuszczowym
Ciasto francuskie przełożone delikatnym kremem budyniowym, posypane cukrem pudrem
Ciasto na biszkoptach migdałowych przełoże krem kawowym i nasączone kawą i napojem alkoholowym Amaretto
Delikatna beza przełożona kremem śmietankowym z lemon curd z owocami
Ciastko bezowe o delikatnym smaku cytrynowym, z dodatkiem orzechów karmelizowanych
Korpus z ciasta kruchego wypełniony kremem waniliowym, konfiturą wieloowocową i udekorowany świeżymi malinami
Ciasto kruche wypełnione jagodami i posypane kruszonką
Małe, okrągłe pączki na bazie świeżej maślanki obsypane cukrem
Tradycyjny rogal z ciasta półfrancuskiego z czekoladą
Tradycyjny rogal z ciasta półfrancuskiego
Pączek z kremowym nadzieniem pistacjowym
Tradycyjny pączek z nadzieniem porzeczkowym, oblany lukrem
Słodki paluch drożdżowy posypany ziarnem maku
Ciastko czekoladowe w kształcie wysokiej babeczki z kawałkami belgijskiej czekolady w środku
Duża, ręcznie pleciona chałka posypana kruszonką
Słodka bułka z ciasta drożdżowego z serem twarogowym
Słodka bułka z ciasta drożdżowego, wypełniona masą makową i rodzynkami
Słodka bułka z ciasta drożdżowego ze śliwką i budyniem
Bułka słodka z ciasta drożdżowego z budyniem
Delikatne ciasto drożdżowe z nadzieniem cynamonowo – orzechowym
Słodka bułka z ciasta drożdżowego z jagodami, posypana kruszonką