Wyświetlanie wszystkich wyników: 55

Delikatna beza w kształcie serca, przełożona kremem śmietankowym z lemon curd i udekorowana świeżymi owocami.

Tradycyjny pączek z nadzieniem śliwkowym, oblany lukrem, udekorowany płatkami migdałowymi

Ciasto marchewkowe przełożone kremem śmietankowym na bazie serka twarogowego posypane orzechami i cynamonem

Tradycyjny rogal z ciasta półfrancuskiego z delikatnym kremem o smaku orzechowym i chrupiącą posypką z płatkami zbóż i ziarnami kakaowca

Delikatne ciasto biszkoptowe w zalewie kokosowej otoczone wiórkami kokosowymi

Miękka bułka z ciasta drożdżowego z budyniem, malinami i chrupiącą kruszonką.

Delikatny biszkopt pistacjowy przełożony chrupiącą prażynką i kremem pistacjowym.

Ciasto francuskie przełożone delikatnym kremem budyniowym z dodatkiem świeżej maliny, posypane cukrem pudrem

Pistacjowe blaty przełożone kremem mango oraz kremem pomarańczowym z dodatkiem chrupiącej prażynki z owocami mango i marakui.

Delikatny biszkopt na rukoli i szpinaku, nasączony ponczem cytrynowym. Przełożony kremem jogurtowym oraz kremem z czarnej porzeczki. Udekorowany bitą śmietaną i świeżymi borówkami.

Ciastko na spodzie typu brownie przełożone nadzieniem z czarnej porzeczki przełożone krem czekoladowo-kawowym oraz delikatnym kremem cappuccino.

Czekoladowy biszkopt przełożony kremem czekoladowym i warstwą karmelowej prażynki.

Biszkopty typu brownie przełożone mleczną prażynką, kremem orzechowym oraz delikatnym kremem waniliowym z orzechami

Kakaowe biszkopty nasączone ponczem na bazie alkoholu i orzecha laskowego, lekko przesmarowane kremem orzechowym i przełożone delikatnym kremem waniliowym. Produkt zawiera alkohol.

Kremowy, wilgotny sernik na jasnym spodzie z dodatkiem orzechów pistacjowych

Jasny biszkopt przełożony lekkim kremem jagodowym i warstwą nadzienia jagodowego. Dekoracja świeże borówki amerykańskie

Brownie i jasny biszkopt przełożone kremem waniliowym z kawałkami świeżych truskawek

Kruche tradycyjne maślane ciasteczka z dodatkiem cukru.

Delikatne, kruche, maślane rogaliki z nadzieniem morelowym, posypane grubym cukrem rafinada

Kruche ciasto wypełnione kremem na bazie budyniu i śmietany kremówki; wierzch udekorowany świeżymi owocami i naturalnym żelem

Ciasto drożdżowe przełożone śliwką, udekorowane lukrem, suszoną żurawiną i śliwką oraz orzechem włoskim

Delikatne, wilgotne ciasto z nadzieniem twarogowym, posypane kruszonką

Delikatne ciasto drożdżowe z nadzieniem makowym, oblane lukrem

Ciasto z dodatkiem dyni, orzechów włoskich, czekolady i przypraw korzennych

Ciasto biszkoptowo-tłuszczowe na maśle, z dużą ilością orzechów włoskich i laskowych

Tradycyjne ciasto drożdżowe z dodatkiem rodzynek i kandyzowanej skórki pomarańczowej, posypane kruszonką

Tradycyjna, puszysta babka z ciasta piaskowego, posypana cukrem pudrem

Tradycyjna, puszysta babka o smaku czekoladowym udekorowana białą i ciemną czekoladą

Domowy sernik z białą polewą, udekorowany świeżymi owocami.

Sernik na zimno w kształcie serca, na bazie serka z kawałkami brzoskwini w środku; całość przykryta pokruszoną maliną w galaretce

Sernik na zimno z delikatnym musem mango, na kruchym spodzie kakaowym

Delikatny biszkopt nasączony naparem z naturalnej kawy, przełożony kremem kawowym

Uprażone polskie jabłka na spodzie biszkoptowo-tłuszczowym, posypane kruszonką i cukrem pudrem

Sernik na spodzie biszkoptowym z masą serową o smaku waniliowym z dodatkiem galaretki pokrojonej w kostkę; wierzch udekorowany jest świeżą maliną i galaretką

Tradycyjna masa serowa na spodzie biszkoptowo-tłuszczowym

Ciasto francuskie przełożone delikatnym kremem budyniowym, posypane cukrem pudrem

Ciasto na biszkoptach migdałowych przełoże krem kawowym i nasączone kawą i napojem alkoholowym Amaretto

Delikatna beza przełożona kremem śmietankowym z lemon curd z owocami

Ciastko bezowe o delikatnym smaku cytrynowym, z dodatkiem orzechów karmelizowanych

Korpus z ciasta kruchego wypełniony kremem waniliowym, konfiturą wieloowocową i udekorowany świeżymi malinami

Ciasto kruche wypełnione jagodami i posypane kruszonką

Małe, okrągłe pączki na bazie świeżej maślanki obsypane cukrem

Tradycyjny rogal z ciasta półfrancuskiego z czekoladą

Tradycyjny rogal z ciasta półfrancuskiego 

Pączek z kremowym nadzieniem pistacjowym ❤️

Tradycyjny pączek z nadzieniem porzeczkowym, oblany lukrem

Słodki paluch drożdżowy posypany ziarnem maku

Ciastko czekoladowe w kształcie wysokiej babeczki z kawałkami belgijskiej czekolady w środku

Duża, ręcznie pleciona chałka posypana kruszonką

Słodka bułka z ciasta drożdżowego z serem twarogowym

Słodka bułka z ciasta drożdżowego, wypełniona masą makową i rodzynkami

Słodka bułka z ciasta drożdżowego ze śliwką i budyniem

Bułka słodka z ciasta drożdżowego z budyniem

Delikatne ciasto drożdżowe z nadzieniem cynamonowo – orzechowym

Słodka bułka z ciasta drożdżowego z jagodami, posypana kruszonką