Wyświetlanie 1–100 z 142 wyników

Jakość dla naszych produktów
jest zupełnie oczywista

Chleb pieczemy na naturalnym zakwasie, bez konserwantów i polepszaczy. Dlatego zachwyca nie tylko smakiem - długo zachowuje świeżość i ma piękny zapach. Do produkcji używamy surowców najwyższej jakości, które kupujemy od sprawdzonych, lokalnych dostawców.

Chleby, bułki i bagietki

Pieczywo pszenne z dodatkiem mąki pełnoziarnistej i ziaren takich jak: słonecznik, proso, siemię lniane i nasiona chia.

Tradycyjne pieczywo francuskie na naturalnym zakwasie pszennym

Okrągła bułka z dodatkiem mąki żytniej, posypana prażonymi pestkami dyni

Bułka pszenno-orkiszowa z ziarnami słonecznika

Bułka pszenna z aromatycznym masłem czosnkowym, natką pietruszki i serem żółtym

Bułka pszenno-żytnia z dodatkiem kaszy jaglanej i nasion chia

Bułka pszenna z mąką graham z dodatkiem dużej ilości ziaren żyta i słonecznika, posypana mieszanką ziaren

Pszenna bułka z charakterystycznym nacięciem pośrodku

Zobacz więcej

Słodkie wypieki, ciasta i torciki

Ciastko na spodzie typu brownie przełożone nadzieniem z czarnej porzeczki przełożone krem czekoladowo-kawowym oraz delikatnym kremem cappuccino.

Czekoladowy biszkopt przełożony kremem czekoladowym i warstwą karmelowej prażynki.

Torcik na spodach brownie przesmarowany prażynką karmelową, warstwą kremu orzechowego oraz waniliowego z orzechem arachidowym.

Blaty ciasta miodowego przełożone budyniem. Dekoracja kajmak z orzechami. Produkt zawiera alkohol.

Kakaowe biszkopty nasączone ponczem na bazie alkoholu i orzecha laskowego, lekko przesmarowane kremem orzechowym i przełożone delikatnym kremem waniliowym. Produkt zawiera alkohol.

Tradycyjne faworki oprószone cukrem pudrem. Produkt zawiera alkohol.

Kremowy, wilgotny sernik na spodzie typu brownie z dodatkiem orzechów pistacjowych

Delikatny i wilgotny serniczek z ciasteczkami oreo z kremem śmietankowym na bazie serka mascarpone oraz
śmietanki kremówki.

Zobacz więcej

Mała gastronomia

Ciasto duńskie z aromatycznym farszem szpinak – feta

Duszone warzywa zawinięte w delikatne ciasto pszenne

Ciekawa bułka a’la kieszonka nadziana smaczną szarpaną wołowiną oraz surówką z białej kapusty

Paluch pszenny zawinięty w formie twista z sosem majonezowo-czosnkowym, plastrem boczku wędzonego i odrobiną żółtego sera

Wegetariańska pizzerinka – czyli przekąska idealna.

Pasztecik z kurczakiem posypany sezamem

Wyrób z ciasta półfrancuskiego, z nadzieniem pieczarkowym

Wyrób z ciasta półfrancuskiego z nadzieniem ze szpinaku, posypany ziołami prowansalskimi

Zobacz więcej

Pizza

Tradycyjna pizza z kawałkami ananasa i szynką

Pizza salami

Tradycyjna pizza wege

Menu

Jajecznica z dwóch jaj podana na chrupiącej bagietce z łososiem posypana świeżo siekanym szczypiorkiem, autorska kompozycja sałat i pomidorków cherry z pesto i pestkami dyni

Chrupiący bajgiel z sezamem ze świeżym awokado, twarożkiem, jajkiem sadzonym i kiełkami słonecznika, autorska kompozycja sałat i pomidorków cherry z pesto i pestkami dyni.

SOKI DOSTĘPNE NA WYNOS I W LOKALU.

KAWA WYPALANA DLA NAS TRADYCYJNYMI METODAMI W WIEDNIU.

KAWA WYPALANA DLA NAS TRADYCYJNYMI METODAMI W WIEDNIU.

KAWA WYPALANA DLA NAS TRADYCYJNYMI METODAMI W WIEDNIU.

KAWA WYPALANA DLA NAS TRADYCYJNYMI METODAMI W WIEDNIU.

Jajecznica z 3 jaj z chrupiącymi kawałkami boczku posypana świeżo siekanym szczypiorkiem, puszysty twarożek z czarnym sezamem, autorska kompozycja sałat i pomidorków cherry z pesto i pestkami dyni. Śniadanie podawane z koszykiem chrupiącego pieczywa i domowym masłem rumiankowym.

Zobacz więcej

Z naszej spiżarni

Konfitura morelowa z nutą mięty

Cytryny w syropie z imbirem

Tradycyjny gruziński sos na bazie czerwonej papryki