Wyświetlanie 1–100 z 147 wyników

Jakość dla naszych produktów
jest zupełnie oczywista

Chleb pieczemy na naturalnym zakwasie, bez konserwantów i polepszaczy. Dlatego zachwyca nie tylko smakiem - długo zachowuje świeżość i ma piękny zapach. Do produkcji używamy
surowców najwyższej jakości, które kupujemy od sprawdzonych, lokalnych dostawców.

Chleby, bułki i bagietki

Chrupiąca bułka owsiano-orkiszowa zawiera mąkę pełnoziarnistą, dwa rodzaje ziaren orkiszu i prażone płatki owsiane

Pieczywo pszenne z dodatkiem pasty na bazie żółtego grochu i mąki łubinowej, posypane złotym i czarnym sezamem

Bułka pszenna z orientalnymi dodatkami, lekko pikantna

Bułka pszenna w kształcie pierścienia, posypana makiem

Bułka pszenna w kształcie pierścienia, posypana ziarnami

Pieczywo żytnio-pszenne na naturalnym zakwasie żytnim z dużą ilością ziaren słonecznika

Bułka pszenno-żytnia z ziarnami.

Chleb pszenno-orkiszowy z dodatkiem mąki żytniej typ 1400 tzw. sitek, długo fermentowany.

Zobacz więcej

Słodkie wypieki, ciasta i torciki

Delikatna beza w kształcie serca, przełożona kremem śmietankowym z lemon curd i udekorowana świeżymi owocami.

Tradycyjny pączek z nadzieniem śliwkowym, oblany lukrem, udekorowany płatkami migdałowymi

Ciasto marchewkowe przełożone kremem śmietankowym na bazie serka twarogowego posypane orzechami i cynamonem

Tradycyjny rogal z ciasta półfrancuskiego z delikatnym kremem o smaku orzechowym i chrupiącą posypką z płatkami zbóż i ziarnami kakaowca

Delikatne ciasto biszkoptowe w zalewie kokosowej otoczone wiórkami kokosowymi

Miękka bułka z ciasta drożdżowego z budyniem, malinami i chrupiącą kruszonką.

Delikatny biszkopt pistacjowy przełożony chrupiącą prażynką i kremem pistacjowym.

Ciasto francuskie przełożone delikatnym kremem budyniowym z dodatkiem świeżej maliny, posypane cukrem pudrem

Zobacz więcej

Mała gastronomia

Delikatna bułka burger z pastrami z mostka wołowego i sosem typu BBQ

Mix sałat z mozzarellą, pomidorkami, burakiem, marchewką oraz fasolą Edamame. Smak dopełnia domowy sos pesto.

Kanapka domowa z pastą na bazie serka śmietankowego i łososia.

Ciasto duńskie z aromatycznym farszem szpinak – feta

Ciekawa bułka a’la kieszonka nadziana smaczną szarpaną wołowiną oraz surówką z białej kapusty

Paluch pszenny zawinięty w formie twista z sosem majonezowo-czosnkowym, plastrem boczku wędzonego i odrobiną żółtego sera

Ciasto duńskie z ze świeżym, zapiekanym pomidorem, domowym pesto i kawałkami sera typu feta. Całość przyprószona delikatnie serem długo dojrzewającym – Grana Padano.

Pasztecik z kurczakiem posypany sezamem

Zobacz więcej

Pizza

Tradycyjna pizza z kawałkami ananasa i szynką

Pizza salami

Tradycyjna pizza wege

Menu

Jajecznica z boczkiem posypana szczypiorkiem, twarożek z czarnym sezamem, autorska sałatka. Podawane z pieczywem i masłem.

Jajka sadzone z frankfurterkami, boczkiem, pieczarkami i sałatką w towarzystwie pieczywa, masła i soku pomarańczowego

Bagietka z jajecznicą i łososiem w towarzystwie sałatki podawana z sokiem pomarańczowym

Bajgiel z awokado, twarożkiem, jajkiem sadzonym i kiełkami słonecznika, w towarzystwie sałatki i soku pomarańczowego.

Mleczna kawa doppio macchiato

Aksamitna kawa flat white

Mleczne latte macchiato z lekką pianką

Wyrazista, czarna kawa americano

Zobacz więcej

Z naszej spiżarni

2 sztuki placka pszennego na pizzę

Rozdrobnione wysuszone pieczywo pszenne

Konfitura truskawkowa z rabarbarem.

Konfitura Malina z aronią

Konfitura morelowa z nutą mięty

Cytryny w syropie z imbirem

Tradycyjny gruziński sos na bazie czerwonej papryki

Delikatne, kruche kulki z ciasta parzonego