Wyświetlanie 1–100 z 147 wyników

Jakość dla naszych produktów
jest zupełnie oczywista

Chleb pieczemy na naturalnym zakwasie, bez konserwantów i polepszaczy. Dlatego zachwyca nie tylko smakiem - długo zachowuje świeżość i ma piękny zapach. Do produkcji używamy surowców najwyższej jakości, które kupujemy od sprawdzonych, lokalnych dostawców.

Chleby, bułki i bagietki

Delikatna bułka pszennna z mąką z Semoliny i jogurtem naturalnym.

 

Pieczywo pszenne z dodatkiem mąki pełnoziarnistej i ziaren takich jak: słonecznik, proso, siemię lniane i nasiona chia.

 

Pieczywo pszenne  na naturalnym zakwasie pszennym

Okrągła bułka z dodatkiem mąki żytniej, posypana prażonymi pestkami dyni

Bułka pszenno-orkiszowa z ziarnami słonecznika

Delikatna bułka pszenna z serem żołtym i czosnkiem

Bułka pszenno-żytnia z dodatkiem kaszy jaglanej i nasion chia

Bułka na bazie mąki pszennej oraz mąki graham z dodatkiem dużej ilości ziaren żyta i słonecznika

Zobacz więcej

Słodkie wypieki, ciasta i torciki

Domowe ciasto ucierane z dodatkiem świeżego soku i skórki z cytryny, udekorowane owocem truskawki i borówki amerykańskiej.

Delikatny zielony biszkopt na rukoli i szpinaku przełożony kremem jogurtowym oraz kremem i żelką borówkową.

Chrupiące, kruche wegańskie ciasteczka z całymi migdałami. Idealne do kawy lub herbaty.

Ciastko na spodzie typu brownie przełożone nadzieniem z czarnej porzeczki przełożone krem czekoladowo-kawowym oraz delikatnym kremem cappuccino.

Czekoladowy biszkopt przełożony kremem czekoladowym i warstwą karmelowej prażynki.

Torcik na spodach brownie przesmarowany prażynką karmelową, warstwą kremu orzechowego oraz waniliowego z orzechem arachidowym.

Blaty ciasta miodowego przełożone budyniem. Dekoracja kajmak z orzechami. Produkt zawiera alkohol.

Kakaowe biszkopty nasączone ponczem na bazie alkoholu i orzecha laskowego, lekko przesmarowane kremem orzechowym i przełożone delikatnym kremem waniliowym. Produkt zawiera alkohol.

Zobacz więcej

Mała gastronomia

Kanapka domowa z pastą na bazie serka śmietankowego i łososia.

Ciasto duńskie z aromatycznym farszem szpinak – feta

Duszone warzywa zawinięte w delikatne ciasto pszenne

Ciekawa bułka a’la kieszonka nadziana smaczną szarpaną wołowiną oraz surówką z białej kapusty

Paluch pszenny zawinięty w formie twista z sosem majonezowo-czosnkowym, plastrem boczku wędzonego i odrobiną żółtego sera

Ciasto duńskie z ze świeżym, zapiekanym pomidorem, domowym pesto i kawałkami sera typu feta. Całość przyprószona delikatnie serem długo dojrzewającym – Grana Padano.

Pasztecik z kurczakiem posypany sezamem

Wyrób z ciasta półfrancuskiego, z nadzieniem pieczarkowym

Zobacz więcej

Pizza

Tradycyjna pizza z kawałkami ananasa i szynką

Pizza salami

Tradycyjna pizza wege

Menu

Jajecznica z boczkiem posypana szczypiorkiem, twarożek z czarnym sezamem, autorska sałatka. Podawane z pieczywem i masłem.

Jajka sadzone z frankfurterkami, boczkiem, pieczarkami i sałatką w towarzystwie pieczywa, masła i soku pomarańczowego

Bagietka z jajecznicą i łososiem w towarzystwie sałatki podawana z sokiem pomarańczowym

Bajgiel z awokado, twarożkiem, jajkiem sadzonym i kiełkami słonecznika, w towarzystwie sałatki i soku pomarańczowego.

Mleczna kawa doppio macchiato

Aksamitna kawa flat white

Mleczne latte macchiato z lekką pianką

Wyrazista, czarna kawa americano

Zobacz więcej

Z naszej spiżarni

Konfitura Malina z aronią

Konfitura morelowa z nutą mięty

Cytryny w syropie z imbirem

Tradycyjny gruziński sos na bazie czerwonej papryki